Новости

logo_struna_opacity_small-300x96

Показ фільму «Вхід вільний» про Sziget та молодість (прес-реліз від KyivMusicFilm)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Вже зовсім скоро відбудеться один з найважливіших музичних фестивалів старого світу — феноменальний острів свободи Sziget! Всім, хто був хоч раз, хто не пропускає жодного, чи планує потрапити цього року — #KyivMusicFilm запрошує на свою другу подію — показ єдиної стрічки, якій офіційно вдалось закарбувати на плівці Острів Свободи — «Free Entry» угорської режисерки Yvonne Kerékgyártó. Показ відбудеться в Кінопанорамі 24 липня о 20:00.

Повнометражна художня стрічка «Вхід вільний» — це те, що ви завжди хотіли зробити, але боялись. Це те, як «відірватись на повну» в останні дні перед повноліттям. Як викреслити одразу декілька пунктів зі списку «зробити хоча б раз у житті». Як нелегально побувати на «Сігеті», потусити на бекстейджі, прокинутися під відкритим небом та співати що є сили улюблену пісню — все те, що асоціюється з кожним, хто хоч раз переходив міст на острів Обудай.

«Освіжаюча, скромна та щира розповідь, що наближає до повноліття та відображає підліткові роки кожного з нас. Музичний фестиваль, де деталі життя танцюють в ритм з музикою та де погляд режисера проходить через багато труднощів для того, щоб досягти особливої точки» — саме з такими словами нагороджували «Вхід вільний» на міжнародному кінофестивалі Cinema City в Угорщині.

Фільм отримав нагороду на престижному фестивалі SXSW, перемагав та був показаний на багатьох фестивалях світу.

Стрічка демонструватиметься угорською мовою з українськими та англійськими субтитрами.

Синопсис:
Фільм фокусується на стосунках між двома дівчатами, у кожної з яких своя роль: Ві — яскрава екстравертка, яка постійно знаходиться в центрі уваги, Бетті — навпаки, відчуває себе безпечніше за спиною подруги, але, насправді, всі пригоди трапляються саме завдяки ній. Бетті та Ві обом по 16. Вони на порозі дорослості. Дівчата хочуть відриватися на вечірках та перейти всі границі за одну ніч. «Вхід вільний» спостерігає саме той день, коли вони роблять свої перші кроки назустріч незалежності. Бетті та Ві починають свою подорож без батьківської згоди та грошей і Бетті приходить скажена ідея: вони підуть до гарненького наркоторговця купити травки, яку потім вони будуть продавати на фестивалі. Профайл фільму на FB: facebook.com/FreeEntryWeb

Більш детальна інформація в зустрічі: facebook.com/events/588098837996512/
Квитки можна придбати в Кінопанорамі, Concert.ua та сервісі 1001bilet.com.ua

#KyivMusicFilm – це рух легального кінотеатрального доступу до найцікавіших фільмів по музику, музикантів та всього, що пов’язано з цією тематикою, Приблизно раз на місяць буде відбуватися показ нового фільму. Проект ініційовано фестивалем Kyiv International Short Film Festival

Підписуйтесь на новини проекту: fb.com/KyivMusicFilm